Greta (SEUCH Edrus Aquila) vill dra sig tillbaka och bli pensionär. Hon fyller sex år i juni och är Svensk Utställningschampion. Har även tränat rallylydnad i nybörjarklass.

Hon är go och glad men inte förtjust i allt för många hundar runt omkring sig, framförallt inte unga hundar som hon tycker är jobbiga. Hon har inte bott med barn, så det är hon inte van vid och ska nog inte vänjas vid det heller i sin nuvarande ålder.

Hennes päls kräver att bli borstad och badad ca 1 gång / månad. Finns ni i Sthlm eller Göteborg hjälper vi till med att klippa. Hon är allergisk och äter medicin resten av livet för det. Det är inte krångligt, hon får en tablett i maten morgon och kväll så mår hon bra. Får hon inte sin medicin kliar hon sig väldigt. Men det innebär att hon inte kan tävla i officiella tävlingar, eftersom medicinen hon äter påverkar hennes resultat.

Normalt omplcerar vi på prov under en månad för att se om det fungerar. Vill ni låta Greta få en fin pensionärstillvaro? Hör av er till Eva på 0761-884412 eller på mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..  

Greta BIR Tanga 15