(BPH - Beteende och personlighetsbeskrivning hund)

Lördagen den 22 augusti kommer jag och två av mina valpköpare att göra BPH med våra hundar i Örkelljunga i Svenska Terrierklubbens regi.

Jag har kommit överens med Ken Lundahl, som är ansvarig, att avsätta denna dagen för Kerrys och hoppas att det finns andra intresserade Kerryägare som vill vara med.

Man kan vara 10 stycken under en dag. Senaste anmälningsdatum till mig är den 20 juli för att jag ska kunna skicka deltagarlista till Ken senaste den 22 juli.

Det kostar 750 kr att göra ett BPH i Örkelljunga.

Anmälan

I anmälan behöver du som är intresserad ange:

  1. hundens namn på reg.beviset + registreringsnummer i SKK ( alternativt om hunden är oregistrerad ( blandras ) hundens namn + hundens TAVLIC-nummer i SKK och uppgift om vilka raser som ingår i hunden )
  2. födelsedatum
  3. chipnummer alt. ID
  4. ägarens namn
  5. ägarens fullständiga bostadsadress inkl.postnummer
  6. ägarens telefonnummer (hem+mobil)
  7. ägarens e-postadress
  8. klubbtillhörighet för hundens ägare alt. förare

Om du vill att din hund ska delta utan skott ska du ange det. Då kommer du och din hund att få starta först. Första start är 07.45 och det tar ca 45 minuter per hund. Om du har önskemål när du vill starta så skriv det så ska jag se vad jag kan ordna.

Åskådare är varmt välkomna!

Kontakt

Om du har några frågor får du gärna kontakta mig på 0705-410012 eller 0414-30895

alternativt skicka e-post till mig på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Det går givetvis också bra att ta kontakt med Ken Lundahl. Han är ansvarig för BPH i Örkelljunga och svarar gärna på frågor. Du når honom på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om du känner någon som har någon annan ras än Kerry och som är intresserad av att göra BPH så hör av er. Det är bättre att det blir en full grupp.

Ann-Christine Hellqvist

Du kan läsa om BPH på Svenska Kennelklubben webbplats http://www.skk.se/uppfodning/mentalitet/beteende-och-personlighetsbeskrivning-hund-bph/