I samband med årsmötet den 20 februari utsåg styrelsen två nya lokalansvariga. Angelica Andersson för Kerry Väst och Hanna Nykvist för Kerry Syd. På årsmötet valdes också Åsa Muntlin in som ny suppleant i styrelsen efter Sandra Träff. Här nedan följer en kort presentation.

Angelica Andersson 150x200

Ny lokalansvarig för Kerry Väst

Angelica Andersson bor i Göteborg och har haft Kerry Blue Terrier sen många år tillbaka. Idag har Angelica två kerrys, hanhunden Gaston och tiken Bella. Angelica är aktiv med sina hundar och tränar bland annat rallylydnad. Hon är också engagerad i utställningar och är utbildad ringsekreterare samt testledare BPH.

Du hittar Angelicas kontaktuppgifter under Lokalavdelningar Kerry Väst

 

 

hanna nykvist 150x200

Ny lokalansvarig för Kerry Syd

Hanna Nykvist bor i Lund och har Kerry Blue Terriern Rufus som är snart två år. Rufus är Hannas första Kerry blue terrier men är redan förälskad i rasen. Hanna tränar en del rallylydnad och har fokus inställt på att få de första erfarenheterna från utställningsringen.

Du hittar Hannas kontaktuppgifter under Lokalavdelningar Kerry Syd

 

 

sa Muntlin 150x200

Åsa Muntlin ny suppleant i styrelsen

På årsmötet valdes Åsa Muntlin in som ny suppleant i styrelsen. Åsa bor i Uppsala och har en kerry som just har fyllt två år och heter Milo. Åsa och Milo älskar utställningar och  att prova på olika aktiviteter som t ex nosework och agility. Åsa är en passionerad amatörfotograf  och Milo är ofta motivet.

Du hittar kontaktuppgifter till Åsa och andra styrelsemedlemmar under fliken Klubben, Styrelse