Artikelindex

Vid klubbens årsmöte den 19 februari valdes tre nya medlemmar in i styrelsen. Klicka på respektive namn i artikelindex för att läsa presentation av Karin, Emma och Lena

lollage nya styrelsemedlemmar 2022


karin israelsson2Karin Israelsson - ny ledamot i styrelsen

Jag heter Karin och bor i Gagsmark, en liten by cirka 6 mil nordväst om Skellefteå, med min man och våra två kerrysar, treåriga Zelda (Rollicks Love bomb) och Zacke (Yvenus Katmandu) som är åtta månader. 

Jag jobbar som journalist sedan drygt 20 år tillbaka, älskar skog och natur och mina vänner kallar mig ”inbiten norrlänning”. 

Hundarna hänger med överallt, i princip och vi går kurser, lägger spår, tränar dressyr och jag planerar även att närma mig utställningsringen med Zacke. 


Emma Pihl

Emma Pihl - ny suppleant i styrelsen

Emma heter jag och jag bor i Nyköping tillsammans med min sambo, en kerrytik och en äldre wheatenhane.

Min Kerry heter Siri och är 2,5 år gammal. Vi tränar mest lydnad och bruks där vi främst jobbar med uppletande och spår. Målet är att tävla i framtiden! 

Vi tycker om att vara aktiva och älskar skogspromenader och att vandra. 

Vi ägnar oss även åt utställning emellanåt. 

Jag är utbildad Cert. Hundfysioterapeut och Dipl. Hundmassör och driver mitt egna företag där jag jobbar med friskvård och rehabilitering för hund. Snart är jag även  färdigutbildad Hundfrisör och klipper och trimmar på salong.


Lena och Loke foto Hampus Nilsson

Lena Nilsson - ny suppleant i styrelsen

Jag heter Lena och bor utanför Kungsängen nordväst om Stockholm med min man Johnny och vår kerry Loke som är tre år.

Jag har haft rasen sen 2003 och Loke är min fjärde kerry.

Loke är med mig överallt, vi går ofta i skogen, vi har gått lite nybörjarkurser men inte fastnat för något speciellt.  Kerryn passar oss så bra för att det är en extremt social hund som älskar sin familj och vi honom. 

Till vardags jobbar jag som utbildningssamordnare.