Den 21 april respektive 11 maj arrangerar två lokalavdelningar kerrypromenad i sina respektive områden.

kerrypromenad 21 maj 2023 600x350

Söndag 21 april 2024

Kerry Syd är först ut med en gemensam promenad för alla kerryägare i Hovdala naturområde söndagen den 21 april klockan 13.00.

Vi promenerar och pratar kerry! Ta med din egen fika och vi stannar längs promenaden på lämpligt ställe. Förhoppningsvis är det även fint väder så att vi kan njuta av vårsol och fågelsång!

Anmälan

Du anmäler dig till lokalansvarig för Kerry Syd: Hanna Nykvist, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast 2024-04-14 

 

 

Lördag 11 maj 2024

Arrangerar Kerry Väst en Kerrypromenad runt Surtesjön, Rannebergen Angered,  lördagen 11 maj 2024 klockan 10.45 .

Vi samlas uppe vid Vättlestugan och kanotpool. Turen runt sjön är ca 7 km lång och vi stannar nånstans vid nån lämplig rastplats för en fika och vattenpaus så klart.

Medtag egen fikakorg, bra skor att promenera i, lämpliga kläder, glöm inte hund/hundar och ett glatt humör!

Anmälan

Ingen föranmälan behövs. 

Om väderleken varnar för rejäla regnmängder så ställer vi in och hittar en ny dag. Håll utkik i klubbens Facebookgrupp + Kerry Västs Facebookgrupp, där kommer vi att meddela om kerrypromenaden ställs in dagen innan.

 

 

Alla är välkomna

Alla är så klart hjärtligt välkomna, har man inte kerry men är sugen på att hänga med och lära känna Kerry så är detta ett ypperligt tillfälle!