bannerSofia Dafgård
Bygget Stationen 159
313 97 Simlångsdalen

Telefon: 070-300 79 72
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Hemsida: www.occiskennel.com

 

Occis Kennel - Kerry Blue Terrier 

Den livslånga kärleken till Kerry Blue Terriern kom närjag var endast tolv år och tio år senare köpte jag min första. Ett liv utan Kerry Blue är för mig otänkbart, ständiga följeslagare vart jag än går. Man brukar säga sådan herre sådan hund, i mitt fall är det verkligen så, förutom att jag inte har något vackert skägg!

Liten kennel med sparsamt uppfödande men med fokus på kvalitet, när det gäller mentalitet och exteriört. Vi önskar att så många av Occis uppfödda hundar, HD-röntgade, mentalbeskrivna även utställda och/eller aktiverade men allt sånt sker på frivillig basis. MEN viktigast av allt är att alla våra valpar får ett hem som är varaktigt, får en stor plats i hem och familj och djupt älskad av sin människoflock. Som en av våra valpköpare sa: Alla borde ha en Kerry Blue, det är verkligen den perfekta hunden! Ja, lite partiska är vi så klart men Kerry Blue är verkligen den perfekta hunden!

Kika gärna in på vår hemsida och lär känna oss och våra hundar mer, tveka inte på att skicka ett mejl eller ringa oss gärna om ni undrar över något! 34300 1501006892312 1871578 n