Ylva Alpheimhippiebild fr gyllenesnittet
Motalagatan 22
252 51 Helsingborg
e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Hemsida: https://www.yvenuskerryblue.se

 

Yvenus Kerry Blue

Min första Kerry skaffade jag 1980 och jag har varit uppfödare sedan mitten av 90-talet. Hemma finns två härliga kerrysar och jag har någon valpkull då och då. Jag är aktiv i styrelsen för Svenska kerry blue terrierklubben och jag har tidigare varit avelsråd under några år. Min uppfödning innehar BPH-uppfödardiplom. En övervägande del av mina uppfödda hundar har känd mental status eftersom de har genomgått beteende- och personlighetsbeskrivning (BPH) eller mentalbeskrivning (MH) och alla mina avelstikar har känd mental status sedan många generationer tillbaka.  

Mina avelstikar har också friröntgade höftleder och de flesta är svenska utställningschampions. Det finns mycket att välja på om man vill vara aktiv med sin Kerry för rasen är pigg på det mesta t.ex. nosework, rallylydnad, agility eller kantarellsök. Självklart förer jag upp valpar enligt Svenska kennelklubbens regler.

Det viktigaste är att varje valp får ett bra och varaktigt hem där de blir en självklar medlem av familjen och får ta en stor plats i någons hjärta.

Välkommen att besöka min hemsida!